Rozšíření mobility LMS – Lenovo IdeaTab S8-50 LTE

Další mobilní přírustek je ze stáje www.lenovo.cz. A to LTE tablet Lenovo IdeaTab S8-50 LTE. K němu mám možnost být nonstop online přes LTE, tudíž i mít a předávat nejaktuálnější informace :-).

Tablet je vybaven dotykovým 8″ IPS displejem s výbornými barvami, širokými pozorovacími úhly, vysokým kontrastem a jasem. Rozlišení tohoto displeje je extra vysoké a je ostřejší než FullHD, což je mnohem lepší než má většina tabletů. Displej má úhlopříčku 8″ s extra vysokým rozlišením 1920 x 1200 bodů, čímž dokáže vytvořit příjemně ostrý obraz. Sledování filmů napomáhá také extra tenký rámeček tabletu.

Dvojice kamer
Tablet se vyznačuje řadou multimediálních funkcí pro zábavu a volný čas. Solidní výkon lze využít pro hraní her a přehrávání multimédií. Nechybí 1.6MP videokamera pro konferenční hovory a on-line chatování. Přítomná je i 8MP pro fotografie nebo videa ve vysokém rozlišení a s velmi dobrou kvalitou díky vysoké světelnosti f2.2, která umožňuje pořizovat ostré snímky i při nízkém osvětlení snímané scény.

Skvělá zábava
Díky velmi nízké hmotnosti a tloušťce pouze 7,9mm se tablet stane přenosným společníkem na cesty. Zájemce o tento model může potěšit i přítomnost GPS přijímače, kterým snadno určíte svou aktuální polohu, nebo ve spojení s navigačním programem budete schopni tablet použít jako navigaci. Tablet je vybaven pro připojení k internetu v domácnostech nebo pracovnách bezdrátovým WiFi rozhraním.

Nejoblíbenější platforma na světě
Tablet využívá populární operační systém Android 4.4 KitKat pro mobilní zařízení. Ten mimo jiné nabízí inteligentní notifikace umožňující rychlou práci s událostmi, nádherné nové widgety, s nimiž budete mít dokonalý přehled o všech důležitých informacích, nebo možnost snadného přizpůsobení domovské obrazovky pomocí přetažení. Systém Android je nyní rychlejší a intuitivnější než kdykoli předtím.

Technická specifikace

  • Displej: 8.0 1920*1200 IPS vícedotykový, kapacitní; přední webkamera 1,6 Mpx HD, zadní 8Mpx s automatickým ostřením
  • Procesor: INTEL Z3745 QUAD CORE 1.86GHZ
  • Paměť: 2GB LP DDR3
  • Disk: 16 GB eMMC
  • Komunikace: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, FDD LTE( 4G/3G)
  • Senzory: G-senzor, senzor intenzity okolního osvětlení, E-kompas, vibrační senzor
  • Porty:
  • Operační Systém: Android 4.4 KitKat
  • Baterie: 1 článková 4290 mAh Li-lon

Dotykový tablet Lenovo IdeaTab S8-50 LTE (59427931) žlutý